Известие

Collapse
No announcement yet.

Тампони за ауспух-какви?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тампони за ауспух-какви?

Здравейте колеги. Скоро установих, че и шесте ми тампона на ауспуха са скъсани и всичките ми изглеждат еднакво, но като се рових из нета ми излизат различни по вид .Ако може да ми кажете какви са и от къде мога да ги поръчам за да си ги сменя.Става въпрос за 147 1.9 jtd 115hp
    Last edited by vilibey; d.m.y г., 11:06.
    sigpic147 1.9 JTD 115hp.

Първоначално публикувано от vilibey Покажи съобщение
    Здравейте колеги. Скоро установих, че и шесте ми тампона на ауспуха са скъсани и всичките ми изглеждат еднакво, но като се рових из нета ми излизат различни по вид .Ако може да ми кажете какви са и от къде мога да ги поръчам за да си ги сменя.
    На тебе, ако ти излизат различни представи си на другите, дето изобщо не знаят за каква кола говориш ..
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

http://www.axm-auto.com/index2.php?b...t=26&subcat=73
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

В Евро 07 са по 3 и нещо бройката, нямат място за каишите които имат оригиналните но иначе си пасват перфектно. Вече почти година карам с такива и нямам грижи.

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
          Мерси колега, мисля да пробвам тези от 4.80лв.
          sigpic147 1.9 JTD 115hp.

Comment

http://www.autopower.bg/скоба-изпуск...i18844013.html

Аз съм с такива от две седмици и нямам впечатления , но са като оригиналните. Има ги и в Косер , но не знам цена.
            В Евро 07 има като оригиналните по 9 лв. единия.
            Ако се скъсат пак слагам от 156 там са дебели и здрави.
            Дори и скъсани тампоните на 147 си висят на каишките и няма проблеми.
            Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
            За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

В момента и 6-те тампона са ми скъсани и висят на каишките но по неравностите явно опира по купето и много тропа. Ти с тези от 2лв ли си, от този сайт ли ги поръча.

---------- Post added at 10:31 ---------- Previous post was at 10:14 ----------

Звъннах да ги поръчам, но ги нямат налични.
              Last edited by vilibey; d.m.y г., 10:27.
              sigpic147 1.9 JTD 115hp.

Comment

http://autokaramanov.com/product.php?id_product=430 мисля ,че бяха фиатски и ги има навсякъде, пасват идеално а и са двойно по-дебели от оригиналните, на двата улея им слагаш по една миша опашка и забравяш

Comment

Точно тези купих днеска и цената е добра 2лв, нужно ли е да слагам свински опашки изглеждат ми доста дебели.
                  sigpic147 1.9 JTD 115hp.

Comment

Точно тези купих днеска и цената е добра 2лв, нужно ли е да слагам свински опашки изглеждат ми доста дебели.
                    С тези съм от 2 лв,които са изчерпани.
                    За сега 2 седмици са здрави.
                    На мен ми се видяха доста афиф като пристигнаха,но като ги монтирах гумата излезна доста корава и еластична.
                    Според мен каквито и да сложиш няма да имаш проблем.
                    Щом оригиналните дето са тънки са изкарали 12 - 13 години и теб ще те изкарат. Не вярвам да е караш тази кола повече от 4 - 5 години.
                    Попринцип проблемите започват от стареене на гумата или разбит тампон на мотора. И моите бяха скъсани и 6-те,но не тропаше.
                    Ако си ги монтираш сам си приготви вода със сапун,иначе влизат доста трудно.
                    Last edited by zaryto; d.m.y г., 18:18.
                    Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
                    За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

не, просто така не се разпъват бързо и изкарват повече време, ако нямат лента си е вариант

Comment

Колкото изкарат толкова, все пак са 2лв. Мерси за насочването колеги. При първа възможност ще си сложа и после ще споделя как са.
                        sigpic147 1.9 JTD 115hp.

Comment

Working...
                        X